Ervaringen met Physiotherm

Reviews van gebruikers van Physiotherm infraroodcabines

Patty schreef op 22 december 2017 het volgende:

22-12-2017

Super blij met onze b-intense infraroodcabine van Physiotherm Valkenburg.

Mooi in onze nieuwe badkamer en een weldaad voor onze gezondheid.

Goede service en uitleg van Michel.

Hier gaan we geen spijt van krijgen.

Review afbeelding

Hanneke schreef op 26 oktober 2016 het volgende:

We, kat en ik genieten elke keer volop van de cabine! Zalig! Hanneke uit Apeldoorn.

Caroline schreef op 12 augustus 2016 het volgende:

Na 3x gebruik van mijn cabine was mijn rugpijn verdwenen. Super.

Diether schreef op 28 juli 2016 het volgende:

Wir besitzen seit nunmehr etwas mehr als 5 Jahre eine zweisitzige Infrarotkabine von Physiotherm und zwar die Ergo-Balance II deluxe, Hademar Bankhofer Sonderedition. Das ist eine der besten Investitionen die wir in den letzten Jahren gemacht haben. Ich kann diese Kabinen nur empfehlen

Gertie Veldman schreef op 3 juli 2016 het volgende:

Wij genieten al enkele jaren van een cabine van Physiotherm Valkenburg: heerlijk ontspannen

Jean Paul schreef op 28 juni 2016 het volgende:

Door onze drukke banen hebben mijn partner en ik heel weinig tijd om te ontspannen. De oplossing hebben we gevonden door een Physiotherm cabine aan te schaffen. Nu kunnen we op ieder gewenst moment genieten en ontspannen van de weldadige warmte. Het maakt ons leven een stuk aangenamer.
Michel en Susanne bedankt voor het advies op maat en de prima service.

Francoise schreef op 28 juni 2016 het volgende:

Lang hebben mijn man en ik gezocht naar de juiste infraroodcabine. Michel Smeets heeft ons uitgelegd waarom dat de beste cabine er een van Physiotherm is. Nadat we deze uitvoerig (gratis) konden testen waren we meteen om. Er is geen betere. Wij zijn overtuigd en het brengt ons dagelijks in opperbeste stemming.

John schreef op 24 juni 2016 het volgende:

Ik heb de cabine zelf opgebouwd. Dat was prima te doen met de bijgeleverde handleiding. Ons hele gezin maakt gebruik van de cabine. De kinderen vooral na het sporten om de spieren te ontspannen.

Caroline & Heinz schreef op 24 juni 2016 het volgende:

Toen we van Duitsland naar Nederland verhuisde hebben we onze cabine samen met ons huis verkocht.
In Nederland hebben we toen de nieuwste cabine aangeschaft waarin we ook kunnen liggen en van het zonlicht in de cabine kunnen genieten. Mijn man en ik genieten en ontspannen nu bijna dagelijks in de weldadige warmte.

Johanna schreef op 24 juni 2016 het volgende:

Als fervente saunagangers hadden we altijd al behoefte warmte. Toen we van vrienden hoorde dat Physiotherm zulke fantastische warmtecabines had, hebben we direct een afspraak gemaakt om te testen. Het juiste advies en de prima service die wij kregen kunnen we iedereen aanbevelen. we genieten met volle teugen.

Karel schreef op 24 juni 2016 het volgende:

De reumatische klachten van mijn vrouw zijn een stuk dragelijker geworden sinds het regelmatig gebruik van de cabine.

Jack schreef op 24 juni 2016 het volgende:

Toen we onze badkamer gingen verbouwen wilde we een infraroodcabine aanschaffen. Physiotherm had voor ons een cabine van hoge kwaliteit. Wij zijn blij met onze keuze en service van Michel.
Wij genieten nu dagelijks van de heerlijke warmte.

Bert en Annemiek schreef op 22 juni 2016 het volgende:

10 jaar hebben we op wintersport gebruik gemaakt van de Physiotherm cabine in Oostenrijk. Toen we door omstandigheden niet op wintersport konden gaan hebben we besloten om voor thuis een cabine aan te schaffen. Het was een van de beste beslissingen sinds tijden. We voelen ons veel fitter en hebben minder last van onze reumatische pijnen. Bedankt voor het goede (medische) advies en de uitstekende service.

Jan en Mariëtte schreef op 13 juni 2016 het volgende:

Al 7 jaar maken wij met veel plezier, regelmatig, gebruik van de cabine.
We voelen ons daar goed bij.

Wilma schreef op 4 juni 2016 het volgende:

Klopt wat u gezegd hebt, een goede investering in eigen gezondheid! Mijn klachten zijn verminderd en mijn stemming is veel beter sinds het regelmatig gebruik van de cabine. Een bijzondere ervaring, bedankt.

Deel uw Physiotherm ervaring met anderen

Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Physiotherm product:
Uw ervaring*:
Eventuele afbeelding toevoegen:
(alleen afbeeldingen toegestaan; maximaal 2MB)
Bevestigen: