Over ons

michel susanne

Samen met mijn man zijn wij, Susanne Smeets-Taubitz en Michel Smeets de eerste Nederlandse vertegenwoordiger van Physiotherm infraroodcabines. We zijn gevestigd in het centrum van Wellness stad Valkenburg aan de Geul.

Zelf hebben we de Physiotherm cabine leren kennen tijdens een weekje vakantie in het Oostenrijkse Kössen. Na een dag langlaufen hebben we gebruik gemaakt van de cabine en zaten we s’avonds fit aan tafel en stonden we s’morgens op zonder stijve spieren of spierpijn. We waren zo onder de indruk van de werking van de cabine dat we, na een uitgebreid onderzoek en productvergelijking, besloten over te gaan tot aanschaf voor ondersteuning van mijn praktijk voor Klassieke Homeopathie, voedingsadvies en rugwervelmassage.

Sindsdien bewijst de Physiotherm cabine dagelijks de ondersteunende werking bij reuma, rug- en spierpijn en gewrichtspijn en ondersteund bij afslanken en ontgiften. Tevens helpt het gebruik de mensen te ontspannen en het immuunsysteem te versterken.

Omdat de Physiotherm infrarood cabines in Nederland niet te verkrijgen waren hebben we besloten deze aanvullend te gaan verkopen.

Het is steeds weer mooi om te zien en te horen hoe tevreden men is  na het gebruik van de cabine. Ook de mensen die een cabine hebben aangeschaft zijn zeer tevreden en zouden deze niet meer willen missen.

In mijn meer dan 30 jarige loopbaan in de gezondheidszorg is dit een van mijn mooiste ervaringen op het gebied van natuurlijke ondersteuning van de mens.

Mocht u geïnteresseerd zijn en deze ervaring willen delen dan nodigen wij u van harte uit om gratis een keer gebruik te maken van onze testcabines.

Susanne Taubitz

http://www.homeopathie-valkenburg.nl

Meer weten over Physiotherm en haar filosofie? Lees verder »